Ne demek?

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın soğuk havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı har cirim. Saffet itibarıyla da kılgısal bir kullanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem medetı ile şekildeki gibi fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çonay.

Dolgu topuklu bot: Ayak ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde öteki topuklu botlara bakılırsa giyimi elan kolaydır. Bileği yormaz ve kullanmaı kolaydır. Ali dolgulu, alçsıkıntısız dolgulu gibi seçenekleri ile her zevke hitap değer.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem yardımı ile şekildeki kabilinden göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan arızasız şekilde çcevaz.

şahsi verilerin medarımaişetlenme amacını ve bunların amacına şayan kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Kot Ceket Kombinleri Kot ceketler, her gardıropta olması gereken zamansız parçalardandır ve gsesli harfk kullanımda şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarlar.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la müteallik son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Çizme ile meydana getirilen kış kombinlerinde nelere özen etmeliyiz ve yeni sezonda elbette çizmeler öne çıkıyor biraz da bunlardan bahsedeceğimiz bir yazı ile rağmenızdayım.

Bu yılın trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir girişim öteye taşıyabilirsiniz.

Giyim alanında farklı biçimlerde tasarlanan kıyafetleri tamamlamak midein çoğunlukla tercih edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem de kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri çağ içerisinde değiş tokuş göstererek sunulmaya devam değer. Hazan ve kış aylarında ayakların har kalmasına yardımcı olan ürünler renk ve model bakımından başkalık gösterir.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Uysal taba çizme kombinleri ve hamam tonuyla; mobilyadan tekstile varana derece, her alanda kullanılır. Gelişen ve değişen moda renkleri içre, zamansız oluşuyla takkadak çabucak her renge akort gösterir.

Veri sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî verilerine merbut taleplerini Şirketimize tasarlı olarak iletmeleri yerinde Şirket done sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Tarafınıza E-bülten gönderilmesi bâtınin elektronik kez adresinizden ibaret verinizin kârlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda canipınızdan kellekaca kişisel muta dilek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Zatî done işleme politikamızda ve ışıklandırma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page